Compozitie / Ingrediente / Alergeni:
Ingrediente: LAPTE de vacă pasteurizat - Culturi - Cheag animal - Annatto E160b - Natamicină E235 - Clorura de sodiu - Clorura de calciu
caracteristicile produsului:
Saint-Paulin este o brânză de lapte pasteurizată cu coajă spălată, cu o pastă presată nefiertă. Descendent al familiei Port-du-Salut, se remarcă prin crusta subțire și umedă și prin aluatul suplu, ușor sărat. O dulceață naturală care rimează totuși cu gust și caracter!
Valori nutritionale:
Valori nutriționale pe 100 g
Valoarea energetică în kJ 1477,60 kJ
Valoarea energetică în kCal 356,20 kcal
Grasimi 29,00 g
acizi grași saturați 19,40 g
Carbohidrați 0,50 g
zaharuri 0,50 g
Proteine 23,30 g
Sare 2,00 g
Sodiu 80,00 mg