Produs semifacut in pasta pentru inghetata italiana si foietaje, doar pentru industrie si laboratoare artizanale.
Ingrediene: Zahar, sirop de glucosa, aroma naturala de vanilie Madagascar (16%), apa, zahar de cocos, amidon de porumb, păstăi de vanilie măcinate.
Cantitate neta: 1kg
Mod de utilizare:
Inghetata: 20-25g pe kg de amestec.
Foietaje: conform practicii
Avertizmente: sa se amestece cu o spatula uscata inainte de fiecare folosire, iar apoi inchideti recipientul cu grija.
Valoare nutritionala:
Valoarea medie pe 100g
Valoare energetică 231 kcal 965 kJ
Grăsimi 0,00 g / 100g
din care saturates 0,00 g / 100g
Carbohidrati 46,00 g / 100g
din care zaharuri 45,00 g / 100g
din care polioli 0,00 g / 100g
Fibre 0,50 g / 100g
Proteine 0,00 g / 100g
Sare 0,01 g / 100g