Produs semifinit pentru inghetata/gelato si patiserie italiana, recomandat pentru industrie si laboratoare artizanale.
Ingrediente : Zahăr, apă sirop de glucoză, pudră de cacao degresată (4,5%), unt de cacao, pudră de cacao (2%), stabilizator: agar agar; agent acid: acid citric; culori: caramel simplu, roșu de sfeclă roșie; conservant: sorbat de potasiu.
Instructiuni utilizare: Amestecați produsul cu grijă într-un recipient adecvat, evitând formarea de bule de aer, până când obțineți o textura neteda si stralucitoare. A se folosi la temperatura de 28-33°C. Dacă produsul este dens, adăugați apă (maximum 5%).
Valoare energetica 253Kcal/ 1059 KJ
Grasimi 4,00 g / 100g
Saturate 2,50 g / 100g
Carbohidrati 64,00 g / 100g
Zahăr 55,00 g / 100g
polioli 0,00 g / 100g
Fibre 2,50 g / 0,0 g
Proteine 1,40 g / 0,0 g
Sare 0,00g / 100g