Produs semifinit pentru inghetata/gelato si patiserie italiana, recomandat pentru industrie si laboratoare artizanale.
Ingrediente : Sirop de glucoza, caramel cu unt sarat (25%) [(sirop de glucoză-fructoză, zahăr, SMANTANĂ, LAPTE întegral condensat inducluit, UNT, apă, UNT sarat, sare de Guérande), stabilizator: pectină, zahăr, apă, stabilizatori: sulfat de calciu, agar; unt de cacao, sare, culori: caramel simplu;LAPTE întegral condensat inducluit, conservant: sorbat de potasiu.
Instructiuni utilizare: Amestecați produsul cu grijă într-un recipient adecvat, evitând formarea de bule de aer, până când obțineți o textura neteda si stralucitoare. A se folosi la temperatura de 28-33°C. Dacă produsul este dens, adăugați apă (maximum 5%).
Valoare energetica 253Kcal/ 1059 KJ
Grasimi 5,80 g / 100g
Saturate 3,70 g / 100g
Carbohidrati 61,00 g / 100g
Zahăr 52,00 g / 100g
polioli 0,00 g / 100g
Fibre / 0 g / 0,0 g
Proteine 0,60 g / 0,0 g
Sare 1,22g / 100g